onsdag 17 juli 2013

Loa spånar - Sandlåda

Underbara lillskrutten min ♥
Han är otroligt charmerande just nu i den här åldern; 2½ år. Och vilket barn är inte det (i alla åldrar) ?

Igår sa vi att vi ska åka till stugan. Stugan. Vår Stuga som vi hyr på obestämd framtid, året runt, för en spottstyver. *lycka* Det är ca 7 mil mellan hemmet och stugan, så vi kan åka när lusten faller på :)
Runt stugan bor det bara bofasta med eller utan hästar och kaniner. Det finns traktorer, hästhagar, trevliga grannar och en skön gemenskap där alla känner alla och ger ett handtag när det behövs!

Drygt 3 km från stugan ligger en stor, lång och långgrund badstrand; perfekt för barn och för lata föräldrar som inte vill vara i vattnet med sina telningar hela tiden ;-)

Loa log stort när jag nämnde Stugan, och medan leendet var kvar i hans ansikte så sa han två ord:
Sandlåda. Traktor.
Sen visade han med händerna och berättade hur han grävde med sin stora spade i sanden och kastade ut i vatten så det sa "plupp".
Hahah, så det är det han associerar med stuglivet? Att vara på sandstranden och leka med sanden i evigheter... Och att få titta på när de kör och jobbar med traktorerna på fälten.

Första gången vi kom till stranden (vad han kommer ihåg alltså) så tittade han med STOOOORA ögon på all sand.. Sandlåda sa han med andan i halsen, log och sa en gång till "JÄTTESTOOOOR SANDLÅDA!"

Nu är vi här. I stugan.
Och i morgon ska Loa få leka i den jättestora sandlådan ;-)

// G 

2 kommentarer: